Sudoku-kraker: eenvoudig je sudoku oplossen

Deze sudoku-kraker is bedoeld voor iedereen die wel eens op een sudoku heeft zitten zoeken en uiteindelijk zonder oplossing de handdoek gooide. Of iedereen die zoveel moest gommen dat het niet leuk meer was. Of voor als je eens wil kijken welke vakjes van jouw oplossing niet kloppen wanneer je iets uitkomst dat niet kan. Wat hij doet is doodsimpel: de volledig ingevulde sudoku geven.

Eerder maakte ik reeds een sudoku-kraker. Deze heb ik eens helemaal herschreven en vind je hieronder. Ik denk dat de werking zichzelf wel uitlegt. Gewoon de kotjes invullen en op "Zoek oplossing" klikken. De opgeloste sudoku verschijnt in de grijze kader onder de opgave.

Het algoritme zou zowaar beter en sneller moeten werken dan voorheen. Voel je vrij om het eens te testen.

Oplossing
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.