Onverantwoord interessant…

De Standaard, u weet wel die pak papier die zich als onverantwoord interessante kwaliteitskrant te probeert te profileren, toont dat ze verder denkt dan de rest. Terwijl iedereen gewoon het lapje tekst van Belga over de waanzinnig snelle Boston kopieert tonen ze daar waar een kwaliteitskrant het verschil maakt. Daar denken ze nog echt na en doet de naam Mutai een belletje rinkelen. Heeft die gisteren niet al in Londen gewonnen? Toen was er blijkbaar genoeg nagedacht voor vandaag en de “sportspecialist” van dienst leek het blijkbaar niet ongeloofwaardig dat iemand twee dagen na elkaar op twee verschillende continenten een tijd tegen het wereldrecord zou lopen. En omdat hij zich anders zou vervelen ook nog even zijn voornaam van Emmanuel naar Geoffrey zou veranderen.
Ik hoop voor hun dat ze het snel aanpassen, dus geen link maar een screenshotje hieronder. Klikken als uw ogen niet zo goed meer meewerken en je het liever op originele resolutie ziet.
screenshot
En zeggen dat ge het uit uw botten slaan van dergelijke zever blijkbaar professioneel kunt doen.

This entry was posted in Grrmbbllmmbbggrrrrrr, Lopen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>