Remorque

Als bewust autoloze mens heb je af en toe het probleem dat een auto toch wel voordelen heeft. Bijvoorbeeld kan je daarmee redelijk wat materiaal meenemen. Met de fiets gaat dat met een beetje goede wil ook wel, maar het blijft af en toe een beetje kunst- en vliegwerk. Om mijn boodschappen wat te vereenvoudigen (lees: torens stapelen op de bagagedrager is leuk, maar ze moeten nu ook niet te hoog worden) dacht ik al een tijdje aan een fietskar.
Uiteindelijk ben ik daar toch eens naar gaan kijken bij Joma en daar hadden ze een schoontje staan. Als ik een kwartiertje tijd had, wilden ze die zelfs direct in elkaar vijzen en aan mijn fiets hangen. Een fietskar rijker en 169 euro lichter ben ik daar dus weggefietst met een Croozer Cargo.
Fietskar
Ik moet zeggen dat het een erg praktisch ding is. Aan- en loskoppelen gaan erg vlot en je kan daar alles gewoon in gooien in plaats van met fietsrekkers alles toch maar in evenwicht te proberen houden. Het enige nadeel dat ik tot nu toe ontdekt heb is dat ze eigenlijk een halve centimeter te smal is. Zo een plastieken boodschapbak past er nu net niet makkelijk dwars in. Een halve centimeter breder en je had er vlot twee naast elkaar in kunnen zetten.
Fietskar
Maar goed, wreed content van.

This entry was posted in Fietsen. Bookmark the permalink.

One Response to Remorque

  1. joep says:

    Dat kan ik bevestigen.Een aanrader</a voor iedereen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>