Nieuwsbrief september 2013

Deze maand is de nieuwsbrief uitzonderlijk kort. De reden is eenvoudig: er valt niet veel interessants te melden. September was de derde maand op rij dat ik geen enkele wedstrijd liep. Het is al van 2004 geleden dat ik nog eens zo lang geen enkele wedstrijd liep. Zelfs over een of ander uitstapje valt niets te melden. Ik trainde wel wat in de Ardennen, maar daar houdt het ook bij op. Dat komt er op neer dat ik eens op de kaart kijk waar je in de buurt van een spoorlijn veel hellingen vindt. Dan neem je ‘s morgens de trein daarheen, loopt een hele dag alle hellingen die je vindt op en af en neem je ‘s avonds de trein terug. Behalve dat heb ik gewoon thuis getraind.

Zo, dat weten jullie dan ook weer. Wat kan ik jullie dan in de nieuwsbrief van oktober beloven? Euh,,, niets. Als alles goed gaat zal er geen nieuwbrief van oktober zijn. De bedoeling is dan wel om een extra lange nieuwsbrief over oktober en november samen te schrijven met verhalen over hoge bergen waar een yeti zich thuis voelt. Maar daar moeten jullie nog even op wachten. Ik moet het eerst allemaal nog lopen.

This entry was posted in Nieuwsbrief. Bookmark the permalink.

One Response to Nieuwsbrief september 2013

  1. Wouter Desmet says:

    Hallo Yeti, Veel succes daar in Nepal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>