Meerdere versies van IE

Het blijft een nachtmerrie voor iedereen die af en toe eens een website maakt: testen in zoveel mogelijk verschillende browsers. Voor de ondersteuning voor Internet Explorer (IE) is dikwijls erg problematisch. Vroeger had ik zowat alle mogelijke en onmogelijke browsers staan, inclusief verschillende versies van IE. Na een complete reinstall moest ik opnieuw op zoek waar ik die gehaald had en blijkbaar hebben ze dat intussen in een simpel te installeren programma gegoten: multipleIEs. Vroeger was dat een hoop gezipte files in de goede locatie smijten, maar nu is het zalig eenvoudig. Bon, meer had ik niet te zeggen. Het programma is hier te vinden.

This entry was posted in Softies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>