Gebruiksvoorwaarden

Wat hier staat heeft betrekking op blog.ptityeti.be. Op mijn andere sites kunnen andere gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn.

Gebruik van de website
Als algemeen principe is deze website voor iedereen toegankelijk, zolang ik het zie zitten om hem te onderhouden. Al behoud ik mezelf het recht om u eraf te kieperen als ge te hard op mijn zenuwen zou werken. Ge moogt natuurlijk overal een beetje rondkijken en overal op klikken, maar niet proberen den boel kapot te krijgen. Alles wat ik hier zet is zo correct en goed mogelijk, maar omdat ik ook niet onfeilbaar ben is het altijd mogelijk dat het toch ergens niet zjuust is of dat er een dink niet helemaal marcheert zoals ge gepeist had. Daar moet ge mee leven en verder uwen plan trekken. Ge moogt eventuele problemen die ge daardoor zou krijgen in geen geval op mij steken. En vaneigens kan ik alles dat hier staat op elk moment veranderen, deraf flikkeren of iets derbij zetten.

Auteursrecht
Tenzij anders vermeld heb ikzelf het auteursrecht op wat hier op de site te vinden is. Alles waarop ik het auteursrecht heb, moogt ge gebruiken onder een Creative Commons BY-NC-SA 3.0 licentie. In het simpel gezegd betekent dit dat ge alles moogt gebruiken en hergebruiken op voorwaarde dat ge zegt dat het het bij mij gepikt hebt en der geen centen (of iets anders) mee probeert te verdienen. En hetgeen dat ge dermee gemaakt hebt moet ge onder dezelfde voorwaarden verspreiden. Als ge hiermee niet akkoord gaat en der bijvoorbeeld toch centen mee zou willen verdienen, gaat ge ierst ne keer schoon aan mij moeten vragen of dat het wel mag. Afhankelijk van hoe da mijn mutse staat zal ik dan wel zeggen of ge moogt of nie.

Privacy
Het kan gebeuren dat er tijdens uw bezoek gegevens over u of uw browser (bvb ip-adres) in mijn databank terecht komen of dat deze site een cookie plaatst. Dit is om de goede werking van de site zo goed en zo kwaad als het kan te verzorgen. Ik gebruik die anders niet. Daarnaast kunnen op sommige pagina’s reclame van derden getoond worden om zo toch een paar centen terug te verdienen van de centen die ik in de website steek. Die derden kunnen ook gegevens van u verzamelen, cookies plaatsen en kijken waar ge al allemaal naartoe gesurft zijt om u zo relevant mogelijke reclame te tonen. Als ge dat liever niet hebt kunt ge u daar zelf voor afmelden. Klik alleen op de reclames als ze interesseren en zeker niet omdat ge denkt mij daar een plezier mee te doen.

Veel plezier bij het bezoeken van de site,
wouter

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

One Response to Gebruiksvoorwaarden

 1. Beste,

  Heel toevallig ben ik op de documentaire gekomen van de Barkley marathon en dit op Netflix.
  Tot mijn verbazing deed daar ook een Belg aan mee, namelijk u!
  Via deze weg wil ik je alvast proficiat wensen met je prestatie!
  Lijkt me namelijk een fantastisch moeilijke race!

  Vriendelijke groeten,

  Frederik Gillis