Google Maps met kml overlay op site

Nog maar eens iets kleins waar ik een tijdje op heb zitten kijken: in mijn error logs stonden een massa 404 errors van de vorm PAD/icoonnaamie.gif en PAD/icoonnaamff.gif, waarbij PAD/icoonnaam.png het adres van een icoon is dat ik gebruik binnen mijn kml-files. Die kml-files worden dan als overlay op een Google Map op een webpagina getoond.
Na wat zoeken, kwam ik op deze discussie terecht. Blijkbaar worden die gif-bestanden gebruikt bij het afdrukken. Zo te zien kan het geen kwaad dat de bestanden niet bestaan (alleen het afdrukken kan er wat minder mooi uitzien). Ik heb dan maar voor alle icoontjes een gif-versie aangemaakt met suffix “ie” en “ff”. Waarom? In de eerste plaats omdat sindsdien mijn errorlogs veel korter zijn geworden. Zo kan ik door de bomen tenminste het bos zien als er echt een probleem zou opduiken.

This entry was posted in GIS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>