RIP Geocities

Zoals reeds een half jaar geleden werd aangekondigd, gaat het goede oude GeoCities vandaag offline. Volgens Yahoo! is het boeltje niet meer rendabel. Op zich natuurlijk een goede zaak dat ze het internet wat willen opkuisen, maar toch gaat daarmee een stukje internetgeschiedenis verloren. Zo ben ik ook mijn site op geocities begonnen. Wie nog eens wil zien hoe mijn site er anno 2004 uit zag moet snel zijn (UPDATE: je bent te laat). Op het eerste zicht ziet alles er nog vrij gelijkaardig is, maar ik kan je garanderen dat achter de schermen geen letter code nog hetzelfde. Of toch zo goed als geen enkele.
Ah, nostalgie.

This entry was posted in Softies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>