Die avond in het bos

Ik sta erom gekend dat ik af en toe (zeg maar regelmatig) ‘s avonds of ‘s nachts door een of ander bos loop. Gewoonlijk zonder koplamp. De logische vraag die ik dan regelmatig krijg is: “Hoe zie je waar je loopt?”. Het antwoord is nog veel logischer. Niet. Maar zodra je een beetje de weg kent zal je echt niet pal op een boom lopen. Alleen wat op de grond ligt, dat durft wel eens problematisch te zijn. Maar ach, wat is het ergste dat kan gebeuren? Vorige week maakte ik het nog eens mee.

Vuile YetiVuile Yeti

This entry was posted in Lopen, Paden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>