Loopje Lake District

De voorbije week liep ik een beetje in het Lake District rond. Alvorens aan de Lakeland100 deel te nemen werkte ik een paar mooie trainingen af. Wat ik allemaal liep staat (bijna) allemaal op het kaartje hieronder. De grote blauwe lus is natuurlijk de wedstrijd zelf.

De onderbreking in de route van de wedstrijd is gewoon een stuk waar ik zonder signaal viel. Pas aan de volgende bevoorrading kwam het signaal voldoende tot rust om terug te beginnen registreren.
Daarnaast zijn ook de trainingen van de drie dagen ervoor te zien. Je ziet goed hoe ik mooi het principe van “warming up” in plaats van “tapering down” heb toegepast. Op dinsdag liep ik de gele lus, op woensdag de groene (de Blisco Dash die ik ‘s avonds liep staat er niet op) en op donderdag de rode lus. Op vrijdag was het dan wedstrijddag. Ook op maandag deed ik een klein loopje (naar de top van Blisco en terug), maar toen had ik de gps niet bij. Foto’s van de trainingen staan op Picasa.

This entry was posted in Paden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>