Auw (2)

Auw

Dit is echt niet de beste manier om van een wedstrijd thuis te komen. En zeggen dat ik gewoon aan de mensen van het Rode Kruis was gaan vragen om mijn knie wat te ontsmetten. Voor ik het wist was ik op weg met de ambulance naar de spoed van het Vesaliusziekenhuis in Montigny-le-Tilleul. Daar bleek het allemaal nog wel mee te vallen. Niet dat ik iets anders verwacht had aangezien ik toch de helft van de wedstrijd op die knie gelopen had…

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

One Response to Auw (2)

  1. MAGNEE says:

    Hello Wouter, commant va ton genoux?
    Bonne récupération à toi.

    Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>