Robert da Vinci

Je zou het hem misschien niet aangeven, maar mijn trainer Robert houdt zich de laatste tijd met schilderen bezig. De eerste keer dat ik een werk van hem zag, was het een verrassing om te zien wat voor mooie creaties hij maakt. Ik mag misschien een absolute cultuurbarbaar zijn, maar af en toe zie ik daar toch wel iets in. Tijdens een training wist Robert me te vertellen dat hij een schilderij van mij gemaakt had en dat hij het aan mij gaf. Mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk gewekt. Toen ik het werk uiteindelijk onder ogen kreeg was ik aangenaam verrast. Ik laat jullie zelf oordelen:

Schilderij

Robert zijn bedoeling was om mij weer te geven. Wat je erin kan zien is een loper (ikke dus) die van zonsopgang tot zonsondergang loopt in de bergen, door de woestijn, langs de kust… Ik weet niet wat jullie ervan denken, ik vind het in elk geval enorm geslaagd. Misschien dat iemand die wat meer van kunst weet er ook eens zijn licht over laat schijnen?

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>