Magic Mail

Soms, heel soms, valt er zoiets in de brievenbus dat ik al geopend heb nog voor ik mijn appartement binnen ben. En nee, dat zijn niet van die dikke bruine brieven. Gisteren was het weer zover: post uit Italië met een sticker van de Courmayeur Trailers op de envelop. Aha, daar kijk ik al een hele tijd naar uit!
In de envelop, twee DVDs. Eentje met een video en eentje met roadbook, tracks, foto’s etc van de Tor des Géants. De beelden zijn gemaakt tijdens een testeditie van de wedstrijd en ik moet zeggen dat het een paar van de mooiste beelden zijn die ik ooit zag. Tegen september zijn die allang grijsgedraaid. Dit wordt het gewoon. Van zo’n wedstrijd droom ik al jaren. Ah, hoelang nog wachten op de start?
Een kleine teaser van de video staat al een tijdje op YouTube en plaats ik ook hieronder. De volledige video is een half uur aaneenschakeling van verbluffende beelden.

This entry was posted in Ultra. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>