De weg naar Stekene

Vandaag liep ik nog eens een flinke duurloop: helemaal naar Stekene. Naar goede gewoonte was het voor mij belangrijker om veel onverharde paden te hebben en niet zozeer om de kortste weg te volgen. En naar al even goede gewoonte sta ik open voor alle mogelijke suggesties tot verbetering. Het kaartje zelf dan:


Eigenlijk ben ik deze keer behoorlijk tevreden van de route die ik uitgestippeld heb. Hier en daar kan er nog wel wat aan geschaafd worden, maar ik schat dat ik toch drie kwart van de tijd onverhard heb kunnen lopen. In het dichtgebouwde Vlaanderen is dat een prima resultaat.

This entry was posted in Paden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>