Wedstrijd volgen

Komend weekend probeer ik nog eens een wedstrijd uit te sukkelen. Ik weet dat er mensen zijn die graag wedstrijden volgen, dus geef ik alvast mee dat ook voor de South Downs Way een live opvolging voorzien is. De place to be wordt http://www.centurionrunning.com/live/. Van mij moet je in elk geval niet al te veel verwachten.

Wie liever wat serieuze lopers volgt komt binnenkort ook zeker en vast aan zijn trekken. In het bijzonder kunnen jullie supporteren voor Bashirke, die morgenavond (om 19u40) de 5000m loopt op het EK in Helsinki en daar zaterdag (om 21u) nog eens de 10000m tegenaan gooit. Erg benieuwd wat hij uit zijn benen gaat schudden. Volgen zal waarschijnlijk wel kunnen op de site van de EAA ofwel op de betere tv-zenders (waarschijnlijk dus niet op de Vlaamse).

This entry was posted in Lopen. Bookmark the permalink.

One Response to Wedstrijd volgen

  1. Wouter Desmet says:

    Hallo Wouter,

    Ik zie op de website van South Downs Way dat de benen precies toch goed voelden, maar dat je halverwege gestopt bent. Toch niet weer gekwetst?

    Groeten,

    Wouter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>