De logica van Touring

Touring, je weet wel, de grootste slippendragers van Koning Auto die je kan vinden, heeft een onderzoek gedaan naar fietshelmen voor kinderen. Zo lezen we toch vandaag op meerdere plaatsen in de pers. Mijn aandacht werd natuurlijk direct getrokken door volgende zin:
“De resultaten zijn bijzonder verheugend: geen enkele helm scoort onder het gemiddelde”, zegt Touring.
Zouden die gasten nu hun eigen persbericht wel verstaan? Ofwel scoren ze dus allemaal exact even hoog (en waarom schrijf je dat dan niet gewoon?) ofwel moet iemand ze bij Touring toch eens wat uitleg over het bijzonder ingewikkelde concept van “gemiddelde” geven…

This entry was posted in Fietsen, Grrmbbllmmbbggrrrrrr. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>